Росія "несподівано" визнала винними у вбивстві пропагандиста Татарського "українських агентів" і російських опозиціонерів

ФСБ росії заявили, що вбивство пропагандиста Владлена Татарського нібито організував представник "українських спецслужб" Юрій Денисов. Про це 13 квітня повідомило пропагандистське видання "РИА Новости".

"Організаторами теракту в Петербурзі, внаслідок якого загинув Владлен Татарський, були українські спецслужби та їхня агентура, зокрема російські опозиціонери, які переховуються за кордоном. Убивство Владлена Татарського спільно з Дар'єю Треповою готував громадянин України Юрій Денисов", - заявили російські силовики.

Як заявили у Федеральній службі безпеки, саме він за допомогою сервісу доставки передав Треповій вибуховий пристрій. Однак діяв він через посередника.

Росіяни також стверджують, що Денисов прибув із Криму через Латвію до Москви в лютому. Там він займався збором відомостей про Татарського. А після вбивства "воєнкора" він вилетів до Туреччини транзитом через Вірменію.

У ФСБ хочуть оголосити Денисова в міжнародний розшук. Згідно з опублікованими даними, Юрій Денисов отримав водійське посвідчення в Торезі Донецької області, який з 2014 року перебував під окупацією.

Також російські силовики заявили, що Трепова вчинила теракт після "неодноразових закликів керманичів ФБК Волкова і Жданова до підривної діяльності".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відповідальність за вбивство рашиста Татарського взяла на себе "Національна республіканська армія".

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті