Росія готується до наступу. Попереду багато випробувань, крові, смертей і важкої праці – Данилов

Росія готується до наступу, першою ознакою якого є реалізація активних інформаційних заходів. Про це написав секретар РНБО Олексій Данилов у колонці для УП.

"Росія готується до наступу, першою ознакою якого згідно зі сталою тактикою є реалізація активних інформаційних заходів. Якщо вам починають розповідати про незліченну кількість супернавчених та до зубів озброєних мобілізованих, надсучасну російську військову техніку, про останнє покоління ракет, які зметуть центри прийняття рішень, про новітні розробки, армію БпЛА та про те, що "путін починає воювати по-справжньому", і тому в української армії немає жодних шансів – знайте, це працює ворог, через різні анонімні канали та своїх агентів впливу", - написав він.

За його словами, що Україну хочуть залякати, тому що перемогти на полі бою росіяни не в змозі.

Він також зазначив, що Україна в лютому 2023 року – це зовсім інша країна, ніж та, що була в лютому 2022 року.

"З нами безпрецедентна підтримка світу, єдиний Захід, багатомільярдна допомога і, найголовніше, український дух волелюбства і сформована політична нація, яка відчула смак перемоги. Але ще не час розслаблятися, попереду багато випробувань, крові, смертей і важкої праці", - вважає Данилов.

Він акцентував, що ворог сильний та підступний, його недооцінка смертельно небезпечна.

"У нього ще є великий ресурс – людська маса, але маса – не народ, який став на захист Батьківщини та власної родини. В нього ще залишилися ракети і тони воєнного заліза.  Він розумнішає, набирається досвіду і вчиться на помилках. Про це потрібно знати, пам‘ятати і враховувати", - написав секретар РНБО.

Як повідомлялося раніше, у РФ почали загрожувати США та ЄС "страшною війною" та "глобальною катастрофою" через військову допомогу Україні.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті