Російський віцепрем'єр Хуснуллін пообіцяв субсидії тим, хто ризикне повернутися в заміновані руїни Попасної і відновити житло

Окупаційна влада заявила, що відновлюватиме повністю зруйновану Попасну в Луганській області. Про це сказав віце-прем'єр РФ Марат Хуснуллін, - пишуть російські пропагандистські ЗМІ 6 березня.

"Попасну в ЛНР відновлюватимуть, охочі повернутися в місто зможуть отримати субсидії на відновлення будинків", - сказав Хуснуллін.

Він уточнив, що жителі Попасної зможуть отримати субсидії на відновлення житла з розрахунку 45 тисяч рублів на квадратний метр.

Раніше повідомлялося, що рашисти почали за гроші пускати туристів подивитися на зруйновану ними Попасну, і було опубліковано відео, яке демонструє, що під час поїздки руїнами Попасної не зустрінеш жодного цивільного.

Раніше також повідомлялося, що рашисти використовують Попасну як військову тилову базу для атак на Бахмутському напрямку.

Крім того, раніше Хуснуллін обіцяв "за необхідності" відновити зруйновану до руїн Авдіївку в найкоротші терміни.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті