Російський окупант скаржиться на алкоголізм у військах і на те, що в армію "гребуть без розбору" (перехоплення ГУР)

Російський окупант поскаржився на алкоголізм у його підрозділі та на те, що в армію РФ мобілізують "усіх підряд". Перехоплену розмову 5 червня опублікувало Головне управління розвідки.

"У нас тут, бл**ь, є 1-ша і 2-га рота - вони, на**й, тут один одного х**рять на**й, нап'ються і стріляють один в одного", - каже росіянин своєму знайомому.

Також окупант розповів про випадок, коли через необережне поводження з гранатою в "1-й роті" загинув один і були поранені ще два російські солдати. Усе це призводить до того, що нечисленні добровольці в його підрозділі намагаються звільнитися.

Також цей військовий у розмові заявив, що в росії триває мобілізація - тільки в Новосибірській області нібито збиралися призвати вісім тисяч осіб. Причому сам він, як і його товариші по службі, на фронті "навічно".

Наприкінці розмови окупант поскаржився і на проблеми російських військових із технікою та спорядженням. Нібито в російському Міллеровому йому видали тільки звичайні автомат, бронежилет і каску. А техніки в його підрозділі і зовсім немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в іншій перехопленій розмові окупант скаржився на втрати біля Лиману та Кремінної.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті