Російський нацист, який глумився над черепом бійця "Азова", помер від наслідків загадкового пострілу в потилицю

Російський нацист Ігор Мангушев, який знущався з черепа бійця "Азова", помер від наслідків загадкового пострілу в потилицю. Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Ігор Мангушев із позивним "Берег" помер від наслідків вогнепального поранення в голову, отриманого кількома днями раніше. Смерть настала близько шостої ранку", - йдеться в одному з повідомлень.

4 лютого його було доставлено в нейрохірургію окупованого Стаханова зі сліпим вогнепальним кульовим пораненням у голову. За характером поранення можна впевнено припустити, що Мангушева поставили на коліна і розстріляли його в потилицю з пістолета.

Хто доставив його до шпиталю, хто, за версією дружини, стратив його, залишається невідомим.

Мангушев - творець націоналістичного руху "Світла Русь". У серпні до мережі потрапив запис його виступу перед товаришами по службі — з черепом, за його словами, загиблого бійця "Азова" та закликами до геноциду українців. "Ми спалимо ваші будинки, вб'ємо ваші сім'ї, відберемо ваших дітей і виростимо їх росіянами", - коментував він своє кошунство.

 

 

 

Статті

Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Всі статті