Російські війська за добу поранили 9 жителів Донеччині та завдали понад 100 руйнувань

Російські війська за добу поранили 9 жителів Донеччині та завдали понад 100 руйнувань. Про це 9 березня повідомляє у Телеграм поліція регіону.

"24 рази ворог обстріляв населені пункти області, 1632 – лінію зіткнення. Російські снаряди поцілили в 13 населених пунктів: міста Мирноград, Новогродівка, Сіверськ, Торецьк, селища Південне, Удачне, села Бердичі, Бокове, Максимільянівка, Світле, Сокіл, Шахове, Успенівка. Пошкоджено 122 цивільних об’єкти – 73 житлових будинки, лікарні, школи, підприємство, гуртожитки, відділення банку, магазин, адмінбудівлю, будинок для людей похилого віку, 28 автомобілів, критичну інфраструктуру", - йдеться у повідомленні.

"Тричі росія вдарила по Мирнограду – поранила 2 людей, пошкодила 14 багатоквартирних будинків, промислові та соціальні об’єкти. Авіаудар ракетою-бомбою «Грім-Е1» окупанти завдали по селу Світле. Пошкоджено фермерське господарство. Новогродівку армія рф обстріляла ракетами С-300 та «Смерчами». Травмовано двох мирних жителів. Руйнувань зазнали 37 будинків, лікарня, підприємство. Внаслідок влучання двох ракет С-300 по Шаховому поранено цивільну особу, пошкоджено заклад освіти. У Сіверську російські терористи вдарили дроном по цивільному автомобілю та поранили двох людей у ньому. Ще двоє постраждалих - у Бердичах і Південному. Два КАБ-500 загарбники скинули на Торецьк, пошкоджено 18 приватних осель та дві адмінбудівлі", - констатували у поліції.

Статті

Країна
20.09.2024
10:13

Україна – РФ: транзитний "хід конем"

Україна намагається зберегти статус транзитера енергоресурсів для ЄС, бо його втрата дуже невигідна економічно. Проблема в тому, що транзит можливий тільки в одному випадку. Якщо постачальником цих енергоресурсів буде росія.
Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Всі статті