Російські війська по-хамськи пройшлися чоботами по Україні, наковбасили і... обісралися - власник ПВК "Вагнера"

Власник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин не впевнений, що РФ почала вторгнення в Україну, тому що Україна сама "планувала напасти" на Росію. Про це він розповів в інтерв'ю російському пропагандисту Костянтину Долгову.

"Я з цим сперечатися не буду, тому що у мене інформації про це немає", - сказав він.

Що стосується ще двох заявлених Кремлем цілей "СВО", то Пригожин вельми скептично відгукнувся про так звану "денацифікацію" і "демілітаризацію".

"Ми прийшли по-хамськи, пройшлися чобітьми по всій території в пошуках нацистів. Поки шукали нацистів, наковбасили всіх, кого можемо", - визнав він, що російські окупанти ведуть війну не з "нацистами", а народом України.

"Це, що стосується денацифікації", - сказав він.

"Тепер, що стосується демілітаризації. Якщо у них на початок спецоперації було умовних 500 танків, тепер у них 5000 танків. Якщо у них воювати вміло 20 тисяч осіб, то тепер вміють воювати 400 тисяч осіб. Як же ми її (Україну - "ОстроВ") демілітаризували? Виходить, ми навпаки... мілітаризували", - зазначив Пригожин.

Ще більш негативно він оцінює успіхи "спецоперації". "Підійшли до Києва, російською мовою називаю, - обісралися і відійшли. Далі до Херсона - обісралися, відійшли. І якось у нас все ось не складається", - коментує він "досягнення" російських окупантів.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті