Російські Телеграм-канали повідомляють про серйозні втрати окупантів у Маріуполі - 450 спецпризначенців і морпіхів за тиждень

З минулої п'ятниці в окупованому Маріуполі загинуло близько 450 російських окупантів. Про це пише ТК "Кремлівська табакерка" з посиланням на власні джерела в Генштабі ЗС РФ.

Тиждень тому там унаслідок ракетного удару загинули понад 200 наших військових. У п'ятницю, 26 травня, внаслідок нового обстрілу знову масові жертви - понад 250 загиблих, - повідомляє видання.

Нібито українські ракети влучили в місце розташування великої групи військових і в скупчення бойової техніки. Удар був наведений на досвідчених військових - спецназ і морпіхів, які напередодні прибули до Маріуполя. 

Найімовірніше, розповідає джерело, удар стався за наводкою.

"Нас тут багато місцевих просто ненавидять. Стежать за нами, наводять ракети, чекають українську армію. Просто нестерпно тут", - посилається "Кремлівська табакерка" на російського офіцера, який зараз перебуває в Маріуполі. 

Підтвердження інформації про масову загибель російських окупантів у Маріуполі поки що немає.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті