Російські дрони пошкодили об’єкти інфраструктури на Запоріжжі та Чернігівщині

Інфраструктурні об’єкти у Запорізькій та Чернігівській областях зазнали пошкоджень внаслідок російської атаки дронами-камікадзе типу "Шахед" в ніч на 18 листопада. Про це повідомили обласні військові адміністрації у Телеграмі.

Так, Запорізька ОВА відзвітувала про те, що ворог випустив вісім "Шахедів" по регіону. Чотири ударні дрони-камікадзе вдалось знищити. Однак через атаку ворога на об'єктах інфраструктури спалахнула пожежа. Обійшлося без постраждалих.

Водночас на Чернігівщині сили ППО успішно знищили усі запущені росією безпілотники, проте відомо, що внаслідок атаки є пошкодження в інфраструктурних будівлях. 

"Сьогодні вночі ворог завдав повітряного удару по Чернігівщині. В результаті наземних вибухів пошкоджено інфраструктурні будівлі, інформація про загиблих не зафіксована", - йдеться у повідомленні. 

Як повідомлялося, на Одещині вночі був "приліт" по енергетичному об'єкту.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті