Російська пропагандистка похвалилася, що на час приїзду путіна в Маріуполі вже не тхнуло трупами

Російська пропагандистка Марина Ахмедова повідомила, що до приїзду путіна в Маріуполі вже не тхнуло трупами. Про це вона написала у себе в телеграмі.

"Путін - ефективний. Приїхав, подивився на власні очі на будівництво, поспілкувався з людьми і спокійно поїхав. До речі, у понеділок була в Маріуполі, об'їздили його вздовж і впоперек. Жодної підготовки до візиту президента я не помітила", - прокоментувала вона дивний візит російського диктатора у зруйноване окупантами РФ українське місто.

"Все ще багато розбитих будинків", - визнала вона.

"Іще -  більше не пахне трупами. Пахне морем. У місті гуляє свіжий вітер", - зазначила Ахмедова одне з головних "здобутків" окупаційної влади.

За оцінкою ООН, у період з лютого по кінець квітня 2022 року Маріуполь був смертельно небезпечним місцем в Україні. 350 тисяч його мешканців стали біженцями. За деякими оцінками, втрати під час боїв за Маріуполь становили щонайменше 25 тис. людей убитих, з яких 5—7 тис. загинули під завалами розбомблених будівель. Їхні тіла навіть не витягалися з-під руїн – їх вивозили на звалище разом із уламками зруйнованих будівель. Зафіксовано численні випадки поховань мирних мешканців у дворах їхніх будинків.

Статті

Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Всі статті