Російська армія обстріляла Авдіївку з "Градів": загинула людина

У Донецькій області під російські обстріли за добу потрапили одинадцять населених пунктів, внаслідок чого загинули двоє мирних жителів, і ще п'ятеро отримали поранення. Про це повідомив у Фейсбук в.о. Донецької ОВА Ігор Мороз.

"На Донецькому напрямку Авдіївка зазнала танкових обстрілів, обстрілів з Градів та авіаракетних ударів — 1 людина загинула, пошкоджено численні будинки. У Мар'їнській громаді під вогнем Красногорівка. На Горлівському напрямку росіяни скинули керовану авіабомбу на Костянтинівку — пошкоджено 2 багатоповерхівки та 2 інфраструктурні об'єкти. В Іллінівській громаді ракетного удару зазнало Олександро-Калинове — пошкоджено багатоповерхівку, 4 приватні будинки і 4 адмінбудівлі. У Часовоярській громаді пошкоджено 5 багатоповерхівок, 2 приватні будинки і промислову будівлю. Пошкоджено 3 будинки у Никифорівці Соледарської громади. У Торецьку пошкоджено будинок, нежитлову споруду і 3 інфраструктурні об'єкти", - повідомив він.

Також на Лисичанському напрямку 26 обстрілів зазнала Лиманська громада: у Торському 1 людина загинула, 4 будинки пошкоджено; у Новому 1 людина поранена, пошкоджено 2 будинки; у Лимані 1 будинок зруйновано і 2 пошкоджено.

За його словами, всього за добу росіяни вбили 3 жителів Донеччини, поранили ще 5. 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті