Роман Куркова про життя у "сірій зоні " на Донбасі став лідером продажів у Нідерландах

У Нідерландах роман українського письменника Андрія Куркова "Сірі бджоли" вийшов на перше місце в десятці продажів, обігнавши роман Fairy Tale (Казка) відомого американського письменника Стівена Кінга. Прро це Курков написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"В Голандії роман "Сірі бджоли" обігнав Стівена Кінга і вийшов на перше місце в десятці продаж. Таке буває!) И в цьому величезна заслуга геніального перекладача Арі Ван дер Енте!))) З ним ми ще вип"ємо!", - написав Ккрков.

Як повідомлялося, роман Куркова “Сірі бджоли” видано у 2018 році. В ньому розповідається про двох жителів, що залишилися в селі, яке з початком бойових дій на сході України опинилося у “сірій зоні”, на лінії дотику. Герої книги — однокласники. Маючи протилежні погляди на життя і події, що відбуваються, вони змушені співіснувати в обставинах, що склалися. Твір ілюструє життя пересічних людей в умовах війни.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті