РФ зробила все, що могла, для захисту Кримського мосту - ВМС ЗСУ

Російські окупанти вживають різних заходів для захисту Кримського мосту і вже вичерпали можливості щодо зміцнення оборони цієї незаконної конструкції. Про це заявив речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук у ефірі телемарафону "Єдині новини".

Офіцер зазначив, що нещодавно інтервенти навіть спорудили нібито "непроникливу" систему охорони Кримського мосту.

Такий захист стосується протиповітряної оборони, уточнив представник ВМС України.

Також він додав, що наразі для охорони цього об'єкта є вороже корабельне угруповання, яке включає 5 кораблів і 4 катери морської охорони ФСБ РФ.

Крім того, біля Кримського мосту загарбники також затопили кілька барж.

"Все, що могли зробити окупанти - вони вже зробили. Зокрема, притоплені баржі із загородженнями", - сказав Плетенчук.

Нагадаємо,  близький до Кремля політтехнолог Сергій Марков заявив, що Чорноморський флот РФ незабаром буде змушений перебазуватися із Севастополя до Новоросійська та Феодосії через загрозу ураження новітніми типами зброї, яку мають ЗСУ.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті