РФ за добу завдала по Україні три ракетних і 76 авіаударів, здійснила 61 обстріл із РСЗВ

За добу ворог завдав 3 ракетних і 76 авіаційних ударів, здійснив 61 обстріл із реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ і населених пунктах. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечерньому зведенні 8 квітня. 

Згідно зі зведенням, опублікованим у понеділок увечері, ворог завдав авіаційних ударів поблизу Білопілля Сумської області та міста Суми, Петропавлівки Харківської області, Стельмахівки, Макіївки, Серебрянського лісництва Луганської області, Іванівського, Роздолівки, Костянтинівки, Новобахмутівки, Новоселівки Першої, Очеретиного, Уманського, Олександрополя, Водяного, Урожайного Донецької області, Роботиного Запорізької області.

Від артилерійських і мінометних обстрілів окупантів постраждали понад 120 населених пунктів у Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській областях та місто Херсон.

Як повідомлялося, російські окупанти 8 квітня обстріляли Часів Яр на Донеччині, внаслідок чого загинула одна людина.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті