РФ за добу 89 разів обстріляла Запорізьку область

Окупанти за добу завдали 89 ударів по Запорізькій області, обстрілів зазнали 24 населених пункти, є руйнування будинків та об'єктів інфраструктури. Про це повідомив у Телеграм голова Запорізької ОВА Юрій Малашко 31 серпня. 

"Ворог завдав 11 авіаударів по Оріхову, Новоданилівці та Роботиному, поцілив трьома ракетами по Новоукраїнці та Новомихайлівці, атакував чотирма БПЛА Залізничне та Малинівку, а також здійснив чотири обстріли з РСЗВ по Павлівці та Новодарівці", - написав він.

За даними ОВА, зафіксовано 67 артилерійських ударів по території Гуляйполя, Новоандріївки, Ольгівського, Щербаків, Темирівки, Кам'янського, Степового, П'ятихаток та інших міст і сіл на лінії вогню.

"Унаслідок артобстрілу військовослужбовців РФ по Гуляйполю поранення дістав 31-річний чоловік - його оперативно доправлено до лікувального закладу", - повідомив Малашко.

Також за минулу добу надійшло 20 повідомлень про руйнування житлових будинків, господарських будівель та об'єктів інфраструктури.

Як повідомлялося, російські війська обстріляли з "Градів" селище Степногірське Запорізької області. 

Статті

Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Всі статті