РФ планує до кінця року окупувати всю Донецьку область - Барабаш

Російські загарбники встановили нову дату повної окупації Донецької області і розраховують вийти на адміністративні кордони до 31 грудня поточного року.. Про це заявив очільник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш в ефірі Українського радіо.

"Вони поставили чергову дату виходу на адміністративні кордони Донецької області. Тепер це 31 грудня. Тобто до кінця року їм поставлена задача вийти на адмінкордони Донецької області", - заявив Барбаш.

За словами голови Авдіївської МВА, росіяни розуміють, що у разі окупації Авдіївки їм буде простіше дійти до Покровська та інших населених пунктів. Через це для них важливо "взяти висоти" міста.

Водночас Авдіївку, як відзначив Барбаш, окупанти "просто стирають".

Нагадаємо, 13 жовтня Барабаш заявив, що в Авдіївці четвертий день поспіль йдуть безперервні бої. 

Як повідомлялося, на Лимано-Куп’янському напрямку ситуація загострилася, росіяни після затишшя пішли на штурми. 

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті