РФ перекидає ешелон з технікою та російськими військовими з Білорусі до Ростовської області

РФ перекинула черговий ешелон з технікою та російськими військовослужбовцями з Білорусі до Ростовської області.  Про це повідомляє "Беларускі Гаюн" у Телеграм 26 лютого.

Так, 25 лютого зі станції Слонім (Гродненська область) на станцію Матвєєв-Курган (Ростовська область РФ, близько 30 км від кордону з Україною) було відправлено військовий ешелон РФ.

У складі був 51 вагон, з них:

- 5 пасажирських вагонів (з особовим складом ЗС РФ: ≈250 осіб);

- 3 критих вагона (зі спорядженням);

- 43 вагони-платформи.

Зазначається, що розрахункова дата прибуття на станцію призначення – 4 березня.

"Отже, РФ продовжує використовувати інфраструктуру ЗС РБ на навчання російських військових. Вибуття в зону бойових дій чергового ешелону з технікою та особовим складом РФ – наочне підтвердження цього", - пише "Беларускі Гаюн".

Як повідомлялося раніше, влада Білорусі готова мобілізувати для потреб армії півтора мільйона людей у разі оголошення в країні воєнного стану.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті