"Результати всіх порадують": у ЗСУ прокоментували нічні вибухи в Севастополі

Результати вибухів, які є частиною тактики ЗСУ по знищенню військового потенціалу росії в окупованому Севастополі, "всіх порадують". Про це заявила речниця пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону 24 жовтня.

"Крим – це Україна, там ведуться бойові дії, навіть, коли окупантам здається, що там досить спокійно і їх ППО працює. Ситуація з нашого боку скоординована таким чином, що наша задача на даному етапі максимально знищити потенціал ворога, все те, що він ще може застосувати", - зазаначила Гуменюк.

За її словами, вчора ворог вивів на бойове чергування два фрегати, це ракетоносії, споряджені "Калібрами", їх напоготові 16.

"Отже, якусь обстановку у Чорному морі вони намагаються розвивати. Сили оборони мають реагувати. Поки підбивати підсумки зарано, але думаю, результати всіх порадують", - сказала речниця, коментуючи нічні вибухи в Севастополі.

Як повідомлялося, вночі у Севастополі були чутні гучні вибухи, місцева "влада" заявила про можливу "підводну диверсію".

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті