Результати перевірки понад 3 тисяч укриттів у Києві виявилися невтішними

У Києві перевірили близько 73% укриттів та бомбосховищ - більшість з них залишаються без вільного доступу. Про це повідомив міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін в Telegram.

"Перевірено 3382 об’єкти, що складає 73% від загального фонду укриттів Києва. Абсолютна більшість укриттів залишаються без вільного доступу", - зазначив він.

За станом 35% укриттів у Києві не придатні для експлуатації, ще 65% - технічно придатні. Камишін назвав результати перевірки укриттів у столиці "невтішними".

"Технічна придатність укриттів з однієї сторони дає нам надію, що приведення їх до ладу дає нам достатній фонд укриттів для міста. Проте перелік зауважень до технічно придатних укриттів залишається значним", - додав міністр.

Як повідомлялося, в ніч на 1 червня війська РФ здійснили чергову ракетну атаку на Київ, запустивши балістичні та крилаті ракети. Їх ламки впали в кількох районах міста, зокрема біля поліклініки №3 в Деснянському районі. Три людини загинули через те, що не змогли потрапити в зачинене укриття.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті