Рашисти за останні кілька діб вивели з ладу дві підстанції на півдні України

За дві доби через російські ракетні удари повністю виведені з ладу дві підстанції НЕК "Укренерго" на півдні України. Про це повідомляє пресслужба компанії у Телеграм 1 жовтня.

"Росія знову свідомо нищить цивільні об’єкти критичної інфраструктури. За дві минулі доби ракетними ударами повністю виведені з ладу дві підстанції Укренерго на півдні України", - йдеться у повідомленні.

Унаслідок обстрілів ушкоджене основне обладнання підстанцій та інших об’єктів високовольтної мережі. Водночас, постраждалих серед персоналу немає.

В "Укренерго" зазначили, що ремонтні бригади розпочнуть відновлювальні роботи, щойно дозволятиме ситуація. Компанія докладатиме максимальних зусиль для відновлення роботи об'єктів до початку опалювального сезону.

Як раніше повідомлялося, в "Укренерго" прогарантували, що електромережа витримає масове включення обігрівачів узимку.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті