Рашисти за добу завдали 29 авіаційних та 3 ракетних ударів по Україні

Російські окупанти протягом доби завдали 29 авіаційних та трьох ракетних ударів по території України. Про це 16 березня повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Минулої доби противник завдав 3 ракетних ударів, зокрема, і по об'єкту цивільної інфраструктури міста Харків. Також ворог завдав 29 авіаційних ударів і здійснив 79 обстрілів з реактивних систем залпового вогню", - повідомили українські військові.

У Генштабі також зазначили, що на всій території України зберігається висока ймовірність ворожих ударів.

"Отримуючи потужну відсіч від Сил оборони, російська федерація продовжує використовувати тактику терору щодо мирного населення України, не припиняє завдавати ударів та здійснювати обстріл населених пунктів", - додали наші військові.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що внаслідок обстрілу Марганця на Дніпровщині загинули двоє людей.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті