Рашисти вирішили опріснити Азовське море для "збільшення кількості морської риби"

"Влада" так званої "ДНР" висловила згоду приєднатися до затверджених у росії програм з опріснення Азовського моря і тим самим "сприяти збільшенню промислових запасів морської риби". Про це повідомляють російські ЗМІ 16 березня. 

"Основна проблема зниження обсягів промислу в Азовському морі - це його засолонення. Тому що солоність середня приблизно 15 проміле, що невластиве для Азовського моря", - заявив "вріо голови державного комітету водного та рибного господарства" так званої "ДНР" Андрій Суддін. 

За його словами, "регіон вже займається розчищенням дрібних і середніх річок, які живлять Азовське море прісною водою". 

"Є затверджена програма, яка сприятиме оздоровленню річки Дон, річки Кубань. Так чи інакше Сіверський Донець є припливом річки Дон, тому ми зараз увіллємося у реалізацію цих заходів як повноцінні учасники", - заявив колабораціоніст. 

Нагадаємо, раніше ватажок "ДНР" Пушилін заявив, що основним джерелом доходів на Донбасі стане риболовля. 

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті