Рашисти вкотре обстріляли Нікопольський район та пошкодили приватні будинки

Російські окупанти вкотре обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області, пошкодивши та зруйнувавши житлові будинки. Про це 14 березня у Telegram повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"Сьогодні з ранку до самого вечора від обстрілів постраждав Нікопольський район. Ворог атакував район важкою артилерією та БПЛА. Постраждали Покровська, Нікопольська та Марганецька громади. Минулося без постраждалих", - повідомив чиновник.

Однак у Покровській громаді через обстріл зайнялися господарська споруда та авто. Пожежу рятувальники загасили. Також пошкодження отримали магазин, приватне підприємство, 10 будинків та п'ять господарських споруд.

"Пошкоджено мікроавтобус. Два автомобілі пошкоджено, ще один – знищено. Побито газопроводи та лінії електропередач", - додав глава ОВА.

У Нікополі також зафіксували пошкодження через обстріл РФ. Там пошкоджено приватне підприємство та шість будинків. У Марганецькій громаді наслідки обстрілів ще з'ясовуються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупанти за добу завдали 30 авіаційних та вісім ракетних ударів по Україні.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті