Рашисти вкотре обстріляли Нікопольський район та пошкодили приватні будинки

Російські окупанти вкотре обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області, пошкодивши та зруйнувавши житлові будинки. Про це 14 березня у Telegram повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"Сьогодні з ранку до самого вечора від обстрілів постраждав Нікопольський район. Ворог атакував район важкою артилерією та БПЛА. Постраждали Покровська, Нікопольська та Марганецька громади. Минулося без постраждалих", - повідомив чиновник.

Однак у Покровській громаді через обстріл зайнялися господарська споруда та авто. Пожежу рятувальники загасили. Також пошкодження отримали магазин, приватне підприємство, 10 будинків та п'ять господарських споруд.

"Пошкоджено мікроавтобус. Два автомобілі пошкоджено, ще один – знищено. Побито газопроводи та лінії електропередач", - додав глава ОВА.

У Нікополі також зафіксували пошкодження через обстріл РФ. Там пошкоджено приватне підприємство та шість будинків. У Марганецькій громаді наслідки обстрілів ще з'ясовуються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупанти за добу завдали 30 авіаційних та вісім ракетних ударів по Україні.

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті