Рашисти вкотре обстріляли Куп'янськ і завдали кілька авіаударів по селах Харківщини

Російські окупанти в ніч на 16 лютого вкотре обстріляли Куп'янськ Харківської області та завдали авіаударів по селах Уди та Гранове у регіоні. Про це у Telegram повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"В результаті удару по Куп'янську згоріли ангар, гаражі та 5 автомобілів, включаючи два автобуси. Площа пожежі становила 700 квадратних метрів. Крім того, окупанти завдали авіаційних ударів по селах Гранове та Уди", - розповів він.

Також Синєгубов зазначив, що внаслідок ранкових обстрілів міста було пошкоджено не менше шести приватних житлових будинків, а також господарські споруди. У місті спалахнули пожежі, але обійшлося без потерпілих.

"Також під ворожим вогнем була Дворічна. Там вибиті вікна у кількох приватних будинках", - додав глава регіону.

Загалом минулої доби ворожого вогневого впливу зазнали населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Богодухівського районів області. Зокрема, ворог обстрілював із танків, мінометів та артилерії Гряниківку, Куп'янськ, Вовчанськ, Дворічну, Світличне та інші населені пункти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупанти обстріляли Сумську область – зафіксовано близько 100 прильотів.

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті