Рашисти протягом 14 годин обстрілювали Оріхів: двоє дітей отримали контузію

28 серпня збройні сили РФ протягом 14 годин обстрілювали місто Оріхів Запорізької області з реактивних систем та ствольної артилерії. Про це повідомив у Телеграм голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

Він зазначив, що протягом останніх 6 годин у місті сталося понад 200 "прильотів".

"Середня частина міста постраждала найбільш. Горить центр. Підрозділи ДСНС зробили більш ніж 18 виїздів, продовжують пожежогасіння приватної забудови", — додав очільник ОВА.

Олександр Старух також повідомив, що внаслідок обстрілу травмовано дітей:

"Внаслідок атаки контузії отримали трирічний Ярослав та шестирічна Олександра. Їхня мама зазнала закритої черепно-мозкової травми", - повідомив голова ОВА.

За його словами, постраждалі отримали своєчасну першу медичну допомогу. Їх ушпиталили до Запоріжжя на лікування. Наразі стан всіх трьох задовільний.

Як повідомлялось раніше, 18 серпня внаслідок обстрілу Оріхова загинула мирна мешканка.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті