Рашисти протягом 14 годин обстрілювали Оріхів: двоє дітей отримали контузію

28 серпня збройні сили РФ протягом 14 годин обстрілювали місто Оріхів Запорізької області з реактивних систем та ствольної артилерії. Про це повідомив у Телеграм голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

Він зазначив, що протягом останніх 6 годин у місті сталося понад 200 "прильотів".

"Середня частина міста постраждала найбільш. Горить центр. Підрозділи ДСНС зробили більш ніж 18 виїздів, продовжують пожежогасіння приватної забудови", — додав очільник ОВА.

Олександр Старух також повідомив, що внаслідок обстрілу травмовано дітей:

"Внаслідок атаки контузії отримали трирічний Ярослав та шестирічна Олександра. Їхня мама зазнала закритої черепно-мозкової травми", - повідомив голова ОВА.

За його словами, постраждалі отримали своєчасну першу медичну допомогу. Їх ушпиталили до Запоріжжя на лікування. Наразі стан всіх трьох задовільний.

Як повідомлялось раніше, 18 серпня внаслідок обстрілу Оріхова загинула мирна мешканка.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті