Рашисти в Сєвєродонецьку почали вилучати трупи своїх жертв із стихійних поховань – знайдено майже 400 тіл

В Сєвєродонецьку окупанти в листопаді почали вилучати зі стихійних поховань тіла своїх жертв, які загинули кілька місяців тому. Про це повідомила Луганська ОВА у своєму Телеграм-каналі 7 листопада.

"Окупанти дочекалися листопада, доки земля замерзне, і почали вилучати зі стихійних поховань на території Сєвєродонецької громади рештки жертв російської агресії", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що таким чином знайшли тіла 396 осіб.

У повідомленні підкреслюється, що при цьому до травня включно українська влада здійснювала поховання усіх знайдених загиблих та померлих власною смертю на кладовищі біля Лісової Дачі.

Раніше повідомлялось, що РФ не забирає 500 тіл "чмобіків", які нещодавно загинули на Луганщині, Гайдай назвав причину цього.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті