Рашисти добу били по Луганщині ракетами, з артилерії, мінометів та танків- Гайдай

Російські окупанти протягом доби 20 липня двічі вдарили по Луганщині ракетами, 4 рази артилерією, 5 – мінометами, а також вели танковий наступ. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Телеграм.

За його словами, російський обстріл Луганської області дуже щільний і майже не припиняється. Загалом в області "мабуть, не залишилося жодного квадратного метра землі, не враженого російською артилерією".

"Населені пункти, в яких наші хлопці тримають оборону на Сході, 20 липня зазнали двох потужних ракетних ударів, чотирьох тривалих артилерійських атак, п'яти обстрілів з мінометів, переживають наслідки танкового наступу", - наголосив Сергій Гайдай.

Росіяни намагаються розвинути наступ на Бахмут, але українські захисники відбивають атаку. Глава ОВА зазначив, що у кожному, навіть малому, населеному пункті загарбникам чинять гідний опір.

"Ворог застосовує звичну для себе тактику масованого артилерійського вогню, бомбових ударів, використовує всі доступні типи зброї, щоб просунутися вперед. Росіяни організували кілька спроб штурму з різних боків з району Лисичанська та навколишніх сіл. Додалися руйнування у Верхньокам'янському. Білогорівка", - додав він.

Як раніше повідомлялося, бійці 58-ї бригади знищили групу "вагнерівців" у Луганській області.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті