Рашисти добу били по Луганщині ракетами, з артилерії, мінометів та танків- Гайдай

Російські окупанти протягом доби 20 липня двічі вдарили по Луганщині ракетами, 4 рази артилерією, 5 – мінометами, а також вели танковий наступ. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Телеграм.

За його словами, російський обстріл Луганської області дуже щільний і майже не припиняється. Загалом в області "мабуть, не залишилося жодного квадратного метра землі, не враженого російською артилерією".

"Населені пункти, в яких наші хлопці тримають оборону на Сході, 20 липня зазнали двох потужних ракетних ударів, чотирьох тривалих артилерійських атак, п'яти обстрілів з мінометів, переживають наслідки танкового наступу", - наголосив Сергій Гайдай.

Росіяни намагаються розвинути наступ на Бахмут, але українські захисники відбивають атаку. Глава ОВА зазначив, що у кожному, навіть малому, населеному пункті загарбникам чинять гідний опір.

"Ворог застосовує звичну для себе тактику масованого артилерійського вогню, бомбових ударів, використовує всі доступні типи зброї, щоб просунутися вперед. Росіяни організували кілька спроб штурму з різних боків з району Лисичанська та навколишніх сіл. Додалися руйнування у Верхньокам'янському. Білогорівка", - додав він.

Як раніше повідомлялося, бійці 58-ї бригади знищили групу "вагнерівців" у Луганській області.

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті