Рашисти серед ночі влучили "шахедом" по об’єкту інфраструктури в Сумах

Російські окупанти влучили "шахедом" по об’єкту інфраструктури в Сумах пізно ввечері 18 жовтня. Про це повідомила Сумська ОВА у своєму Телеграм-каналі. 

"Увага! Посеред ночі відбулося влучання БПЛА типу Shahed по об’єкту інфраструктури в м. Суми. На місці працюють всі екстрені служби та військова адміністрація", - сказано в повідомленні.

Жителів Сумщини просять перебувати в укриттях до відбою повітряної тривоги. 

"Також просимо не знімати та не поширювати фото та відео з місця влучання", - пише ОВА.

Раніше повідомлялось, що кількість людей, які загинули внаслідок нічної терористичної атаки росіян по Запоріжжю, збільшилася до п'яти осіб.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті