Рашисти обстріляли Курахівську ТЕС на Донеччині

Російські загарбники обстріляли Курахівську ТЕС у Донецькій області - порушено електропостачання. Про це повідомив очільник Донецької ВЦА Павло Кириленко 2 квітня.

"У результаті обстрілу російськими окупаційними військами Курахівської ТЕС порушено електропостачання по 3-м електромережам 110 кВ, які забезпечують живлення Покровського району", - написав він. 

"Також виникла перерва протягом 10 хвилин в електропостачанні Краматорського енерговузла - наразі вже здійснено відновлення", - додав голова ОВА. 

За його інформацією, наразі здійснюються перепідключення споживачів Покровського району на альтернативні мережі електропостачання.

"Станом на 16:00 вже відбувається підключення абонентів", - також зазначив Кириленко.

Як повідомлялося раніше, у Костянтинівці Донецької області пролунали вибухи вранці 2 квітня. Голова Офісу президента Андрій Єрмак навів уточнені дані по трагічним наслідкам російського обстрілу Костянтинівки - шість людей загинуло, ще вісім поранені.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті