Рашисти нанесли 22 удари по житловому сектору й комунальним об’єктам Донеччини за добу – МВС (ФОТО)

По населених пунктах Донецької області окупанти нанесли 22 удари за добу 18 серпня. Про це повідомляє МВС України у своєму Телеграм-каналі 17 серпня.

"Ворог застосував ракети та артилерію по 14 населеним пунктам Донеччини. Є втрати серед мирного населення", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що найбільше постраждала Авдіївка – задокументовано сім ударів по місту. Також масовим обстрілам піддалися Бахмут, Дружківка, Красногорівка, Сіверськ, Торецьк, смт Комишівка, смт Очеретине, села Желанне друге, Мемрик, Нетайлове, Первомайське, Федорівка, Світле.

Підкреслюється, що окупаційні війська застосували ракети ЗРК "С-300", РСЗВ "Ураган", "Град", артилерію та нанесли авіаудар.

"Є поранені та загиблі серед мирного населення", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що за добу зруйнований та пошкоджений 51 об’єкт – 40 житлових будинків, комунальне підприємство, школа, сільгосптехніка, ангар та будівля виправної колонії.

Раніше повідомлялось, що росіяни за добу вбили 3 мирних жителів Донеччини.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті