Рашисти на Луганщині зґвалтували 12-річну дівчинку - СБУ

Російські окупанти на тимчасово окупованій Луганщині зґвалтували 12-річну дівчинку. Про це 13 листопада повідомляє прес-служба СБУ з посиланням на перехоплення рашистів.

"Поки одні окупанти тікають з Херсону, інші росіяни на тимчасово окупованій Луганщині показують своє "геройство" через нові воєнні злочини. Цього разу нелюди зґвалтували 12-річну дівчинку", - йдеться у повідомленні.

Крім того, на окупованій Донеччині жертвою росіян стала жінка.

"Короче, вот эти военнослужащие, изнасиловали 12-летнюю девчонку, 10 человек, их найти не могут. И поэтому не выпускают в город никого", - розповідає дівчині окупант, якого нещодавно мобілізували в рф і чий підрозділ базується в Кремінній на Луганщині.

Ще один "чмобік" з-під Бахмута скаржиться на обмеження в пересуванні з цієї ж причини: "Ну короче, теперь ни в город, никуда не выедем…там дезертиры, короче, бабу изнасиловали. Либо, говорят, дезертиры мобилизованные, либо добровольцы".

Зазначається, що СБУ системно працює над виявленням воєнних злочинів рф. 

Слідчі Служби уже відкрили майже 16 тис. кримінальних проваджень за 438 статтею Кримінального кодексу України – порушення законів та звичаїв війни.

Як повідомлялося раніше, в окупований Мелітополь Запорізької області напередодні прибуло чергове поповнення "чмобіків", які почали скуповувати їжу, одяг та алкоголь.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті