Рашисти на Луганщині зґвалтували 12-річну дівчинку - СБУ

Російські окупанти на тимчасово окупованій Луганщині зґвалтували 12-річну дівчинку. Про це 13 листопада повідомляє прес-служба СБУ з посиланням на перехоплення рашистів.

"Поки одні окупанти тікають з Херсону, інші росіяни на тимчасово окупованій Луганщині показують своє "геройство" через нові воєнні злочини. Цього разу нелюди зґвалтували 12-річну дівчинку", - йдеться у повідомленні.

Крім того, на окупованій Донеччині жертвою росіян стала жінка.

"Короче, вот эти военнослужащие, изнасиловали 12-летнюю девчонку, 10 человек, их найти не могут. И поэтому не выпускают в город никого", - розповідає дівчині окупант, якого нещодавно мобілізували в рф і чий підрозділ базується в Кремінній на Луганщині.

Ще один "чмобік" з-під Бахмута скаржиться на обмеження в пересуванні з цієї ж причини: "Ну короче, теперь ни в город, никуда не выедем…там дезертиры, короче, бабу изнасиловали. Либо, говорят, дезертиры мобилизованные, либо добровольцы".

Зазначається, що СБУ системно працює над виявленням воєнних злочинів рф. 

Слідчі Служби уже відкрили майже 16 тис. кримінальних проваджень за 438 статтею Кримінального кодексу України – порушення законів та звичаїв війни.

Як повідомлялося раніше, в окупований Мелітополь Запорізької області напередодні прибуло чергове поповнення "чмобіків", які почали скуповувати їжу, одяг та алкоголь.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті