Рашисти двічі на день обстріляли Дніпропетровщину

Російські окупанти 25 лютого двічі обстріляли Дніпропетровську область із важкої артилерії. Про це повідомив у Телеграм голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. 

"Сьогоднi росiйська окупацiйна армiя била по Днiпропетровщинi двiчi. Пiд обстрiли потрапили Червоногригорiвська громада Нікопольського району та Великомихайлівська - Синельниківського. Ворог бив з важкої артилерiї. Обiрвав лiнiю електропередач. Якi ще наслідки спричинили обстріли - нинi уточнюється. Люди неушкоджені", -  написав Лисак. 

Нагадаємо, 24 лютого окупанти завдали 6 ракетних та 5 авіаційних ударів, здійснили близько 10 обстрілів з РСЗВ по інфраструктурі України. 

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті