Ракетний удар 2 січня: зросла кількість загиблих у Києві та Харкові

У лікарні померли двоє поранених внаслідок російської ракетної атаки на Київ та Харків 2 січня. Про це повідомили очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов та мер Києва Віталій Кличко. 

"Вночі у лікарні помер один із поранених внаслідок обстрілу Харкова, який стався 2 січня", - зазначив Синєгубов. Йдеться про 56-річного чоловіка. Він тривалий час перебував у важкому стані.

Також у лікарні помер один потерпілий під час ракетної атаки на Київ 2 січня. "Це третя жертва в будинку в Соломʼянському районі, що постраждав від атаки. Всього сьогодні в стаціонарах медзакладів Києва перебувають 22 людини з тих, кого госпіталізували 29 грудня та 2 січня. Одна з них - у тяжкому стані", - зазначив Кличко.

Як повідомлялося, зранку 2 січня росія завдала масованого ракетного удару по Україні.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті