Ракетний удар 2 січня: зросла кількість загиблих у Києві та Харкові

У лікарні померли двоє поранених внаслідок російської ракетної атаки на Київ та Харків 2 січня. Про це повідомили очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов та мер Києва Віталій Кличко. 

"Вночі у лікарні помер один із поранених внаслідок обстрілу Харкова, який стався 2 січня", - зазначив Синєгубов. Йдеться про 56-річного чоловіка. Він тривалий час перебував у важкому стані.

Також у лікарні помер один потерпілий під час ракетної атаки на Київ 2 січня. "Це третя жертва в будинку в Соломʼянському районі, що постраждав від атаки. Всього сьогодні в стаціонарах медзакладів Києва перебувають 22 людини з тих, кого госпіталізували 29 грудня та 2 січня. Одна з них - у тяжкому стані", - зазначив Кличко.

Як повідомлялося, зранку 2 січня росія завдала масованого ракетного удару по Україні.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті