"Заради життя": у Києві відбудеться фестиваль Bouquet Kyiv Stage-2022

З 5 по 7 серпня на території заповідника «Софія Київська» вже вп’яте проходитиме фестиваль високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage. Про це повідомляють організатори заходу.

Тема цьогорічного фестивалю - «Заради життя». Фестиваль проходитиме у більш стриманому форматі воєнного часу й з урахуванням необхідних заходів безпеки: події відбуватимуться не на відкритій сцені, а в Софійському соборі, Хлібні, Золотих воротах та під Ясенем.

«Заради життя наші сміливі воїни боронять Україну, наражаючи себе на смертельну небезпеку. Заради життя кожен українець чи українка сьогодні теж стали воїнами - на своїх фронтах. Заради життя і нашої незламної сили духу ми, попри все, проводимо фестиваль Bouquet Kyiv Stage - як подяку всім нашим захисникам і захисницям. Це наш крок до Перемоги!», - говорять про Bouquet Kyiv Stage-2022 команда культурного центру Дом «Майстер Клас».

Bouquet Kyiv Stage-2022 складатиметься з музичної, виставкової, екскурсійної та кінопрограми. Під Ясенем відбудуться дискусійні панелі: філософська, літературна, мистецька. На думку організаторів, під час війни проведення фестивалю особливо важливе – заради укріплення нашої сили духу, віри в перемогу, заради життя зараз та після нашої перемоги.

Три дні фестивалю об’єднають митців, чиї програми, сповнені індивідуальних відчуттів та рефлексій, народилися й зросли у ці воєнні місяці.

Організатори наголошують, що будуть дотримані усі правила безпеки. У випадку оголошення повітряної тривоги, події будуть призупинені до її відбою. Гостей події запросять перейти в безпечне укриття на території «Софії Київської», або ж спуститися у метрополітен на Золотих Воротах.

Вхід на фестиваль традиційно є безкоштовним, потрібно лише сплатити вхідний квиток на територію «Софія Київської» чи «Золотих воріт». Також цього року обов’язковою є попередня реєстрація на всі події.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті