Радник мера Маріуполя розповів про "підземну" лінію оборони росіян навколо міста

Навколо тимчасово окупованого Маріуполя російські війська звели укріплені бетоном вогневі точки та кілометри "підземних" ходів між ними. Про це повідомив радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко у своєму телеграм-каналі 2 жовтня.

"По лінії Маріуполь-Мангуш-Ялта-Урзуф-Бердянськ та по трикутнику Нікольське-Стародубівка-Розівка будують такі вогневі пункти та накривають викопані рви/окопи, перетворюючи їх на підземні ходи та реальні бомбосховища", - зазначив Андрющенко.

Також він нагадав про насипи, “зуби дракону” та кілометри колючого дроту, які мають зупинити наступ Сил оборони.

"Так виглядає нова лінія оборони, що має сповільнити/зупинити наступ до узбережжя Азову", -підсумував радник мера Маріуполя.

Як повідомлялось раніше, окупанти масово розставляють вишки для прослуховування у Маріуполі, Бердянську та Мелітополі.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті