Радіолокаційна система росіян потрапила в ДТП у Джанкої. "Атеш" зафіксував координати

Російська радіолокаційна система потрапила в ДТП у Джанкої в окупованому Криму, це допомогло партизанам зафіксувати її координати. Про це повідомив Телеграм-канал військового руху українців і кримських татар "Атеш" 11 березня.

"Агент нашого руху виявив радіолокаційну систему 9С19 "Імбир", яку буксирують на тягачах у бік військового аеродрому. Як видно на відео, техніка потрапила в ДТП і деякий час залишалася на місці. Ми простежили за переміщенням цієї РЛС і вказали точні координати цієї техніки на військовому аеродромі", - ідеться в повідомленні.

РЛС 9С19 "Імбир" - радянська самохідна радіолокаційна станція секторного огляду зі складу ЗРС "С-300В". Саме вона збирає дані про повітряні цілі і передає їх на командні пункти військ ППО російської армії. Є дуже важливим елементом російської ППО.

Раніше з посиланням на "Атеш" повідомлялося, що в Джанкой перекинули силовиків ФСБ з Москви для боротьби з підпіллям.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті