Путін заявив, що треба було раніше напасти на Україну

Російський диктатор путін заявив, що РФ мала розпочати війну проти України раніше. Про це він сказав 9 грудня, передають російські ЗМІ.

"Росія мала раніше розпочинати "операцію" в Україні, але розраховувала домовитися в рамках "Мінських угод", - заявив путін.

При цьому російський диктатор ще раз заявив, що "СВО йде своєю чергою, там все стабільно". У зв'язку з цим у РФ немає причин для чергової мобілізації.

"Процес врегулювання з Україною, напевно, буде непростим і вимагатиме певного часу, але так чи інакше всім учасникам цього процесу доведеться погодитись з реаліями, що складаються на землі", - додав путін.

Нагадаємо, раніше путін підтвердив російські удари по інфраструктурі України, але спробував виправдатися, що наша країна "перша розпочала".

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті