Путін заявив, що понад 3 млн жителів окупованих регіонів України отримали "російське громадянство" і попросив не давати паспортів терористам і "неонацистам" 

Понад три мільйони двісті тисяч жителів окупованих регіонів України отримали паспорти громадян РФ. Такі цифри озвучив Путін, виступаючи на колегії МВС РФ.

Російський диктатор попросив співробітників органів внутрішніх справ "з душею підходити... до всіх, хто звертається за російським паспортом". Водночас він заявив, що органи МВС під час видачі паспортів у Донбасі "повинні не допустити легалізації диверсантів і пособників неонацистів". 

Як повідомлялося раніше, Кремль змоделював ситуацію, за якої відмова від отримання російського паспорта унеможливлювала проживання на окупованих територіях. Складнощі можуть виникнути в отриманні соціальних виплат, у можливості працевлаштування тощо.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті