Путін доручив екс-начальнику штабу "Вагнера" Трошеву формувати "добровольчі підрозділи"

Колишньому начальнику штабу ПВК "Вагнер" Андрію Трошеву путін доручив формувати "добровольчі підрозділи". Про це йшлося на їхній зустрічі вранці 29 вересня, пишуть росЗМІ.

"Пресслужба Кремля вранці 29 вересня опублікувала повідомлення про зустріч президента РФ із заступником міністра оборони Юнус-Беком Євкуровим і Андрієм Трошевим - командиром ПВК Вагнера з позивним "Сєдой". Зустріч, судячи зі стенограми, путін розпочав зі звернення до Трошева, рід занять якого не уточнюють ні в розмові, ні на сайті Кремля", - ідеться в повідомленні.

"Андрію Миколайовичу, ...на останній зустрічі ми говорили про те, що ви займетеся формуванням добровольчих підрозділів, які можуть виконувати різні бойові завдання, передусім, звісно, у зоні спеціальної військової операції (СВО). Ви самі понад рік воювали в такому підрозділі. Знаєте, що це таке, як це робиться, знаєте про питання, які потрібно завчасно вирішувати, щоб бойова робота йшла найкращим і найуспішнішим чином", - сказав путін Трошеву.

За інформацією росЗМІ, до складу добровольчих формувань увійде велика кількість екс-найманців ПВК "Вагнер".

Тим часом прес-секретар путіна Дмитро Пєсков заявив, що Трошев уже працює в Міноборони РФ.

Раніше повідомлялося, що ПВК "Вагнер" заявляє про продовження "своєї роботи" в Африці та Білорусі.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті