Путін дав вказівку будувати курорти на Азовському морі, щоби переселити сюди більше росіян

Російський диктатор Путін дав вказівку будувати курорти на Азовському морі, щоби створити видімість безпеки для колаборантів та росіян, яки би хотіли переселитися на окуповану частину України. Про це 31 березня пише Центр Нацспротиву.

"... кремлівський диктатор провів нараду із залученням представників всіх адміністрацій на ТОТ, щодо створення нових цілорічних морських курортів та розвитку сфери туризму. Значну увагу путін приділив “планам розвитку” цього сектору у Приазов’ї. Зважаючи на те, що кремль поспішно будує автомагістраль  (залізничну лінію  вздовж узбережжя Азовського моря), можна припустити, що такі курорти будуть “зоною відпочинку” хіба що для окупаційних військ та працівників окупаційних адміністрацій і колаборантів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що такими заявами та діями окупанти намагаються запевнити працівників окупаційних адміністрацій, колаборантів та росіян, що мають намір поселитися на ТОТ, що проблеми з їхньою безпекою зрештою буде вирішено.

Відомо, що Путіну уже навіть презентували план будівництва морського курорту на ТОТ Запорізької області.

"Проте російському диктатору не сподобався надмірно обережний підхід. Про те що у нього явно відсутнє реальне сприйняття ситуації свідчить, те що він закликає російських інвесторів розвивали яхтинг на ТОТ  Запорізької області", - пишуть у ЦНС.

Акцентується, що  українське підпілля та Сили оборони України активно готуються до літнього сезону та готові продемонструвати росіянам найбільш гарячі точки для охочих відвідати путінські курорти в Приазов’ї.

"А небайдужих громадян закликаємо надавати корисну інформацію на наш Спротив.Бот", - додали у ЦНС.

Як повідомлялося, на захопленій росіянами частині узбережжя Азовського моря цього року організують "модульні некапітальні засоби розміщення".

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті