Пушилін у зруйнованій Авдіївці знайшов 19 будинків, придатних для ремонту, і 50 людей, які йому посміхалися

Окупаційна влада "ДНР" у зруйнованій ЗС РФ Авдіївці визначила 19 багатоквартирних будинків, які полежать ремонту. Про це написав ватажок "республіки" Денис Пушилін у себе в Телеграм.

"Відвідав Авдіївку, в якій активно налагоджується мирне життя", - заявив він.

За версією колаборанта, активне налагодження мирного життя - це відкриття десяти пунктів допомоги, трьох медпунктів і 95 жителів, які пройшли медогляд у мобільних фельдшерсько-акушерських пунктах. 

"У людей з'явився мобільний зв'язок, регулярно доставляється свіжа преса. Організовано виїзну торгівлю, працює обмінний пункт", - похвалив роботу окупаційної влади Пушилін. 

На вулицях міста він побачив 50 місцевих жителів, які, за словами ватажка "ДНР", із задоволенням займалися прибиранням вулиць.

"Жителі Авдіївки радіють кожній новій можливості, побачив більше посмішок на обличчях, ніж у минулі свої приїзди", - резюмував Пушилін враження від своїх відвідин вбитого "русским миром" міста. 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті