Прикордонники зафіксували 4 спроби перетнути кордон за підробленими документами

Упродовж тижня прикордонники Мукачівського загону завадили чотирьом особам перетнути українсько-румунський кордон за підробленими документами. Про це повідомляє ДПСУ у Телеграм 10 грудня.

"Один з чоловіків на перевірку документів надав довідку для отримання пільг інвалідами, які не мають права на пенсію чи соціальну допомогу. Інший – нотаріально завірену копію пенсійного посвідчення інваліда ІІ групи своєї дружини та копію довідки медико-соціальної експертної комісії", - повідомили у ДПСУ.

Також прикордонники зазначили, що третій чоловік намагався виїхати за "липовими" тимчасовим посвідченням військовозобов’язаного та довідкою про проходження військово-лікарської комісії, а останній – за підробленою довідкою про непридатність до військової служби.

ДПСУ передала правопорушників співробітникам Нацполіції.

Як повідомлялось раніше, затримано чоловіка, який вчетверте намагався покинути країну. На цей раз на надувному матраці, видаючи себе за дитину.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті