Пригожин лякає, що без ПВК "Вагнер" РФ програє війну в Україні: "Фронт відкотиться до кордонів"

Власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин заявив, що вся російська агресія проти України тримається на ПВК "Вагнер" і без неї фронт відкотиться до кордонів РФ. Свою думку він висловив у черговому відеозверненні.

"Якщо ПВК "Вагнер" зараз відкочується (від Бахмута - "ОстроВ"), то в історії відбувається наступна ситуація. Зрозуміло, що фронт посиплеться до російських кордонів, можливо і далі посиплеться. Ситуація буде не солодка для всіх воєнізованих формувань РФ", - заявив він.

"Сьогодні ПВК "Вагнер" є цементом, який не дає противнику прорватися. Ми стягуємо всю українську армію на себе, перемелюємо її та рухаємося вперед. Інші мають хоч якось підтягуватися за нами", - упевнений Пригожин.

Після цих заяв власник ПВК "Вагнер" нагадав про те, що в його бандформуванні, як і раніше, існує проблема зі "снарядним голодом", а також йому заборонили вербувати ув'язнених у російських колоніях.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті