Пропагандисти "ДНР" пояснюють правильність тактики "випаленої землі" віршем місцевого поета "Донбас не може бути красивим"

На тлі варварського знищення ВС РФ міст і селищ Донбасу пропагандисти "ДНР" почали популяризувати вірш місцевого поета і блогера Єгора Воронова, рефреном якого є слова: "Донбас не може бути красивим". 

Автор експлуатує міф про те, що Донбас - винятково край трудівників, які байдужі до краси рідного краю, з пробитими в бійках головами вони красиві своїм внутрішнім світом. "Донбас завжди був негарний", - запевняє автор.

Як повідомлялося раніше, до російської агресії Донецька та Луганська області вважалися одним із найкомфортніших регіонів України. Донбас до того, як "визволителі" почали "визволяти" його за допомогою важкої артилерії, ракет і стратегічних бомбардувальників був красивим.

 

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті