Пропагандист Сладков на окупованому Донбасі своєї автівкою вбив людину. Свідка вже викрали – журналіст (ФОТО)

Російський пропагандист Олександр Сладков на смерть збив людину на окупованому Донбасі, а єдиного свідка викрали невідомі. Про це повідомляє український журналіст Денис Казанський у себе у Телеграм-каналі.

За його словами, він отримав лист від читачки з Луганської області, яка розповіла про смертельну ДТП та нейтралізацію свідка.

"Допоможіть знайти людину! Зникла Любов Василівна Громова, 1975 року народження. Проживала у Варварівці Луганської області. Люди кажуть, що 13 липня вона стала свідком аварії, джип на смерть збив чоловіка. Це якраз сусід встиг зняти. Наступного дня бачили, як приїхала якась машина, вийшли люди у військовій формі з автоматами і її кудись відвезли. Телефон не відповідає. Не знаємо, куди звертатися, у новій міліції мовчать", - цитує журналіст зміст листа.

На відео, яке зняв сусід, Любов Громова розповідає, що чорний джип збив жінку, називає номер та марку позашляховика.

Саме цю машину в Ростові-на-Дону подарували одіозному російському військовику-пропагандисту Олександру Сладкову. Про цей подарунок спочатку написали ростовські сайти, але тепер статтю видалено, оскільки на фото видно цей номер машини.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті