Профільному комітету ВР "поки важко уявити", яким саме буде законопроєкт про мобілізацію. Розгляд поправок сподіваються завершити наступного тижня

У комітеті Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки сподіваються завершити розгляд всіх поправок до нового законопроекту про мобілізацію уже наступного тижня. Про це повідомив член фракції "Слуга народу", заступник голови комітету Єгор Чернєв в ефірі національного телемарафону 21 березня.

"Наразі ми опрацювали близько 1500 поправок, загалом процес іде доволі швидко. Не всі парламентарі, які подавали правки, хочуть їх відстоювати у комітеті, тому це пришвидшує справу. Сподіваюся, що наступного тижня ми завершимо з усіма 4300 поправками", - сказав Чєрнєв.

Він науважив, що "поки важко уявити, яким саме буде законопроєкт", тому що не всі поправки проходять розгляд.

Раніше, 5 березня Чернєв так само заявляв, що профільному комітету треба близько тижня на розгляд поправок, щоб винести законопроєкт в сесійну залу для голосування. "Я думаю, що це може зайняти близько тижня, після чого Комітет зможе рекомендувати законопроект та внести його в сесійну залу для прийняття рішення", - зазначав тоді Чернєв.

Крім того, тоді він висловив думку, що більшість комітету, ймовірно, проголосує за те, щоб рекомендувати ухвалити законопроєкт в цілому.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті